torsdag 18 juli 2013

Kan inte bli bättre

Undrar om det varit lika roligt utan lille Ivar? Att se Jan Lööfs utställning på konstmuséet i Kristinehamn alltså.
Vi som minns Sagan om det röda äpplet, Morfar är sjörövare och Tårtan där han spelade Janos ville förstås dit.
Bästisar på besök, min födelsedag och barnbarnet avlämnat av föräldrar som ville plocka svamp gav ett utmärkt tillfälle. och det är en rolig utställning för både stora och små. 15 månader kan vara en bra ålder för ett första besök på en utställning av den här sorten. Jan Lööfs stora, detaljrika bilder och många finurliga modeller och konstruktioner i den gamla panncentralen blev en upplevelse på flera plan för oss, både bilderna och Ivars sätt att se dem - jätteroligt.
Sen blev jag ju firad också. Barnen med respektive kom med champagne, ost och vin och ett maskrosdödarredskap, Limoncello  och fransk senap från B och L och ett innestående operabesök från maken. Detta ett ojämnt år, lovar ju gott inför det jämna som närmar sig med stormsteg.
En härlig sommarkväll med barn, måg, svärdotter, de  bästa av vänner och lille Ivar som håller oss alla på alerten - bättre kan man knappast ha det.

4 kommentarer:

Barbro Li sa...

Du är värd all uppvaktning och alla armar runt din hals. Tack för härliga morgonpromenader också! Ser fram emot nya spännande äventyr i främmande land!

Anonym sa...

Grattis önskar vi här i Rottneros :)

Marianne sa...

Oj så anonym jag blev, det är vi på Solängen som hissar flaggan för dig :)

epsilon sa...

BarbroLi - tack, alltid lika roligt att träffas. Ser fram mot nästa gång.
Marianne - tack, gulligt att ni hissar flaggan!