torsdag 5 juni 2014

Vem tittar i telefonkatalogen

Är det nån som använder telefonkatalogen nu för tiden?  Sitt eget nummer kommer man ju ihåg (iaf än så länge) men andras kan ju falla ur minnet. Men idag när Din Del så kom i brevlådan så kollade jag om jag fanns med. Icke och inte maken heller. Däremot stod äldste sonen, som flyttade hemifrån för snart 15 år sen med på vår adress med vårt telefonnummer. På Eniro uppgav de att de fått uppgiften från telefonoperatören, Telia.
På Telia, ingen telefonkö, kunde de förstås inte vara på varför sonen, som aldrig haft nåt abonnemang här, meddelats vara abonnent. Nu ska det vara rättat så att man ska kunna hitta både mig och maken på våra telefonnummer och sonen hittas förhoppningsvis på den adress där han befinner sig,
När jag ändå var igång så kollade jag Lokaldelen.se. Där fanns vi med med korrekta uppgifter  men inte sonen, så där har man ju tydligen fått andra besked än de som Enrio uppenbarligen  fått. Däremot så saknades en gammal arbetskamrat vars efternamn börjar på samma bokstav. Hon finns i Din Del men hennes make finns inte med nånstans.
Förvirrat verkar det. Undrar om det inte är dags att lägga ner de där pappersutgåvorna.
För det är väl ingen som tittar i dem längre. Utom jag då som ville se mitt namn i tryck.

2 kommentarer:

Mona sa...

Att leta i telefonkatalogen är farligt för blodtrycket,det är inte måtta på hur rörigt det har blivit.Bättre att leta på nätet.

Mona sa...

Att leta i telefonkatalogen är farligt för blodtrycket,det är inte måtta på hur rörigt det har blivit.Bättre att leta på nätet.