onsdag 24 september 2014

Plötsligt händer det

Plötsligt händer det, jag hittar det jag letat efter. Det började egentligen förra sommaren
när min bästis B lade ut en bild på ärtigt gröna skor med jag tror röda snören. Skor med läst för hela foten och i skinn. När man som vi bilturistar blandat med långa promenader behöver man ju bekväma skor och hittills har det ju varit jumpaskorna som gällt för min del. Fast jag har letat, sökt på nätet, varit på jakt i Örebro och Göteborg. Gått på flera nitar eftersom jag hittat avsomnade hemsidor och annonser som lovat mer än de hållit.
Igår efter en vända in hos Gudrun Sjöden och sen mitt emot den lilla handarbetsaffären där jag tänkt köpa en docka moulinegarn så finns den där - Cinnamonbutiken med det  färgglada utbudet.
Öppnat för en månad sen.
Trevlig expedit med blå skor och rosa snören. Så jag börjar prova, kanske svarta skulle passa eller blåa? Jag har ju mest blått och svart i garderoben. Fast man kanske skulle bli lite djärvare och lämna tantskalan. Och uppmuntrad av expediten och en annan kund så blev det röda skor, just nu med gula snören men det är kanske i djärvaste laget, jag byter nog till beige.
Med tanke på mina skavsårserfarenheter så ska jag gå in de här innan vi drar till Belgien och norra Frankrike om några veckor.

1 kommentar:

Första året i Hjo sa...

Blue Suede Shoes - men röda med gula snören blir nog alldeles ypperligt. Glatt.