torsdag 14 februari 2019

Liten kund hos Nordea

Förenkla er vardag med Nordeas Företagspaket står det i ett brev som kom härom dagen.
Livet för vår lilla förening ska förenklas så till den grad att kostnaden ska gå från avgiftsfritt till 1000 kr per år. På  kontot finns lite drygt 16 000 kr och vi har runt tio transaktioner per år. Lite dyrt kan man ju tycka men enligt kundtjänsten, dit jag kom fram efter en evighetslång telefonkö, så får vi så mycket för pengarna. För de vill ju bli vår affärspartner och vi kan ju tillsammans utveckla de tjänster som vi behöver vår vardag.Så tillsammans med sina kunder har de tagit fram bl.a tagit fram spännande tjänster som:
Nordea Business - Ny uppgraderad internetbank
Apple Pay som man använder med sitt förstagskort
Nordea Bokföring som ska spara tid med integrerad bokföring
Vi är förstås välkomna att kontakta dem med frågor men brevet avslutas med följande:
- om ni inte längre har behov av ert Sparkonto Företag kan ni enkelt avsluta kontot med bifogad avslutsblankett senast 1 mars 2019.
Lite ont om tid där med tanke på att brevet kom i förrgår och med avslutsblanketten ska skickas en driva med i protokollsutdrag och vidimerade intyg och legitimationshandlingar.
Helt uppenbart att vi bara är till besvär men magstarkt är det ju ändå att gå från 0 till 1000 bara så där.
Himla tur att jag med stort besvär och en massa papper hann avsluta kontot för den andra föreningen jag är kassör i. För där hade blivit svårt att få det att gå ihop. Där var saldot 750 kr. Så de pengarna har jag numera i madrassen.

Inga kommentarer: