tag:blogger.com,1999:blog-6363460046511477852.post8415190402156211981..comments2024-02-13T22:23:18.926-08:00Comments on Funderingar: epsilonhttp://www.blogger.com/profile/01860756471144065951noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6363460046511477852.post-42890595092571042972010-07-12T00:29:17.255-07:002010-07-12T00:29:17.255-07:00Lennart- man lägger bladen i en kastrull och värme...Lennart- man lägger bladen i en kastrull och värmer försiktigt, då avger de sin vätska och sen är et bra att frysa in.<br />Cici - tack för tipsen. Själv har jag mest gjort paj eller soppa. Växer ju så det knakar.epsilonhttps://www.blogger.com/profile/01860756471144065951noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6363460046511477852.post-38487393337492671642010-07-12T00:01:02.706-07:002010-07-12T00:01:02.706-07:00Mangold är en underskattad grönsak. Den går att an...Mangold är en underskattad grönsak. Den går att använda till så mycket. I går hade jag den i en ljummen bönsallad till exempel. Jag brukar också mixa den ihop med vispgrädde och få en sammetsmjuk stuvning som passar utmärkt till fisk. Av någon anledning glömde jag så den i år. Den växer ju så tacksamt och är dessutom mycket dekorativ i grönsakslandet.Cicihttps://www.blogger.com/profile/12730399231928034090noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6363460046511477852.post-83728156980019466052010-07-11T06:41:10.527-07:002010-07-11T06:41:10.527-07:00Blanchering? Har jag ingen aning om vad det är ell...Blanchering? Har jag ingen aning om vad det är eller hur man gör det.Lennarthttp://autobahnfahrer.blogg.senoreply@blogger.com