tisdag 9 februari 2010

Vi hade så trevligt i helgen. Maken fyllde jämt i somras och nu fick han sin upplevelsepresent av sina systar och svågrar. De hade verkligen fått till det. Navigationshytten på af Chapman med strålande utsikt genom ventilerna, mingel med mat och show på Cirkus med Björn Skifs i högform. En fantastisk föreställning med duktiga musiker, dansare och luftakrobater. Läste en sur kritiker som skrev att han kom med gammal skåpmat men det är ju precis det vi vill höra, de gamla låtarna från förr. Och som han framförde dem, otroligt att han är 63, såg mycket yngre ut än sin troligen rätt så jämnåriga publik. Sen blev det middag på Michelangelo i Gamla stan, på lagom promenadavstånd från Skeppsholmen. Gott och roligt.
Man blir ju upplyft i själen av upplevelser som bryter av från den vanliga tillvaron.
Vacker stad, många möjligheter, stort utbud men även krävande på ett annat sätt än för oss som bor i den sk landsorten. Vi behöver sällan fundera över om vi kan hitta parkering, och inte är det så dyrt heller, här i skogskanten är det ju gratis. Snön har förstås ställt till på många håll denna vinter. Snövallar, istappar och modd gör det besvärligt att ta sig fram. Snön gör sig bäst i naturen. Här är den fortfarade vit och det är nära till fina skidspår. Härligt att kunna få det bästa av två världar

3 kommentarer:

Lennart sa...

Jag läste något om Björn Skifs i dagarna, såg en bild på honom och fick veta att han var något över 60. Jag blev faktiskt förvånad, han ser ju likadan ut som han gjorde på 80 och 90-talet tycket jag. Han verkar vara lika pigg och skojig också.

Anonym sa...

Vilken trevlig helg! Kul för dig att få vara med. Inte alla syskon bjuder med de "respektive".

Maggan sa...

Det låter verkligen som en härlig helg. Det är som du säger så lyxigt att kunna zappa mellan två världar. Och Björn är en riktig fräsching!
Ha det så gott!