söndag 6 februari 2011

Oj, vad hände?

Jag som tjatat så mycket om broddar och IceBugs denna vinter men det hjälpte inte mig själv. Eftersom jag glatt travade ut i gummistövlar. Vi hade ätit de goda räkorna som jag köpte i Göteborg i fredags, tittat på På Spåret och Skavlan och sen skulle jag bara gå ut med räkskalen. Och då på en sekund så låg jag där med bruten fotled.
Maken kom ju efter en stund när jag försökt krypa en bit på väg in. Han ringde 112 och med hjälp av grannen A kom jag in i väntan på ambulansen och sen in till akuten där ortopedjouren hade haft all time high i antal patienter. Jag behövde bara vänta tre kvart innan jag blev omhändertagen, röntgad, duschad och inlagd. Operation på lördag morgon och nu ligger jag här med benet i högläge och begrundar mitt öde. Himla tur ändå att jag inte hann ta emot mig. Handlederna är ju i alla fall hela.

7 kommentarer:

Cici sa...

NEJ, vilken himla otur! Stackars dig. Men det är nog med broddar på skorna som med säkerhetsbältet i bilen; visste man när olyckan skulle vara framme kunde man ju ta på dom då. Nej det är nog säkrast att alltid ha dom då det är halt underlag ute.
Skönt i alla fall att du verkar ha blivit snabbt omhändertagen. Så nu får du ta det lugnt ett tag framöver och ägna dig åt stillsamma nöjen som bokläsning, tv-tittande och bloggning.
Krya på dig!

Marianne sa...

Å fy, stackare. Ett snabbt ihopläkande önskar jag. Instämmer med Cici: Krya på dig!

Lilla B sa...

Eländes fothaveri.
Krya på dig!!

PO66 sa...

Vilken otur, hoppas du får en snabb läkningsprocess och att du trots allt kan få tillbringa de flesta av dagarna i stillhet hemma och inte i en säng på sjukhuset. Och kanske kan Divina commedia komma till lite nytta nu!!

Maggan sa...

Aj då! Inte roligt! Det hjälper inte att se sig för, det går så fort.

Hoppas att du inte har för ont och att det läker snabbt!

God bättring önskar
Maggan

Pangbruden sa...

Som sagt, krya på dig!!

epsilon sa...

Tack för er omtanke. Läsa, sova, lösa korsord och öva med kryckorna - min dagliga syyselsättning.