tisdag 29 mars 2011

Nu räcker det...

Men snälla nån - det snöar igen. Inte bra tycker jag som fortfarande känner mig ganska harig när jag ska gå ut. När maken är borta måste jag ju hämta tidningarna och posten. I dag kommer E-k med lunch så då kan hon ju ta in posten. Jag klarar mig ju nu, kan gå utan kryckor även om det är svårt att inte halta. Men vi tycker båda att det är rätt så trevligt, man kan ju äta lunch ihop även om man inte är gipsad.
Jag kan gå i trappor också även om det gör ont i foten. Detta medför att jag kan sköta tvätten igen. Jag kan laga mat och baka bara jag inte blir stående för länge. Att dammsuga har jag inte provat och ska vänta ett tag. Rut kommer igen på torsdag men sen kanske jag kan klara mig själv.
Så snart den sista snön smält ska jag banne mig också ut och prova om vänsterfoten orkar trycka ner kopplingspedalen. Jag måste komma ut. Kan ju inte sitta här och bli folkskygg.
Bara snön ger sig och våren kommer.

5 kommentarer:

Marianne sa...

Heja på! Skönt att det går framåt :)

Dotra sa...

Om du känner dig riktigt modig kanske du vågar dig på en tur till Lidköping och titta på våra nya fina gardiner och dricka en kopp kokekaffe eller två på söndag? :) Pappa, Ola och Martina kanske vill följa med om det behövs reservchaufförer?

Cici sa...

Tänk så fort det är gjort att man ligger där, och vilken tid det tar att komma tillbaka till utgångsläget! Men nu låter det i alla fall som om det mest hänger på vädret och det ska nog bli fint hos er endera dagen.

Lisan sa...

Heja på! Det går framåt och snart kommer du ut igen. Våren kommer också. Jag såg nässelfjärilen igår och en massa bofinkar har det kommit i veckan. Det var nog sista snön som kom nu - det får vi verkligen hoppas.

epsilon sa...

Marianne -Tack!
Karin - Vi kommer!
Cici - idag skiner solen och snön är borta.
Lisan - om inte idag så i morgon ska jag våga mig ut. Ingen mer snö vill vi ha.