söndag 29 januari 2012

Slalompjäxor sökes.

Jag har ett problem. I ett världsperspektiv är det nog i futtigaste laget men för mig är det stort.
Jag får inte på mig slalompjäxorna. Dvs den vänstra. Min vad, mitt hopspikade ben är tjockare nu än före brottet. De var rätt så trånga i skaften redan tidigare, men då kunde jag åtminstone knäppa ihop dem. Men nu, med makens benägna bistånd gick det att få ihop vänsterskon, men efter tre sekunder var det absolut outhärdligt.
De är så fina, blå med ett mjukt och skönt foder som kan lura en. Kniptänger är vad de är numera. Inte så många åk har jag gjort med dem för 2010 var det rätt så kallt så jag åkte rätt mycket längd då.
Snart är det sportlov igen och vi ska åka till Björnrike. Och jag vill absolut åka utför, om inte annat så för nöjet att köpa liftkort med pensionärsrabatt.
Orkade inte ens tänka tanken på köpcentrum idag, undviker att handla på lönehelger. Hoppas att min favorit, Sonny på Intersport, jobbar i veckan. För nya måste jag ju ha, Men här finns ett par snygga Tecnica, 260-265, 305 mm, om nån skulle vara sugen.

5 kommentarer:

Maggan sa...

Vad härligt det låter med sportlov i Björnrike! Modigt att susa utför, det har jag nog gjort för sista gången. Lycka till med pjäxköpet!

Cici sa...

Har jag pjäxor på mig passar dom till skidor som går på längden, så att säga. Helst ska det inte finnas några nedförsbackar alls, föredrar dom som går uppför. Jag gjorde mitt sista utförsåk när jag väntade dottern. Hon fyllde 33 i höstas!

Hooppas att du hittar passande pjäxor och att du även hittar en köpare till de du redan har.

PO66 sa...

Hoppas du får tag i nya, sköna (och snygga så klart) pjäxor så du kan susa utför backarna i full karriär! Sista gången för min del var tillsammans med M ovan när vi för länge, länge sedan bodde i samma stad.

Barbro Li sa...

Jag önskar dig lycka till med pjäxköpet. Tycker att du är det modigaste jag vet som ger dig upp i liften! Var rädd om dig! Jag vill ha dig hel länge!

epsilon sa...

Maggan - det blir nog inga svarta backar.
Cici - varje uppförsbaccke brukar ju sluta med en utförs.
PO66 - Salomon QuestX60W Cold sea translucent - visst låter det tjusigt? Snygga är de och sköna.
BarbroLi - det gick bra med köpet, se föreg svar. Ska var försiktig. Testar nog inte störtloppet i år.