måndag 5 mars 2012

Vilken ska jag välja?

Detta är inte så lätt. Vilken bokstav ska jag välja?
Just nu så är jag inne i en lätt manisk broderiperiod. Det började med att jag köpte några handdukar på den trevliga butiken Linne&Lump i Laxå. Utan monogram. Köpte märkböcker på Bokbörsen, BarbroLi skickade stramalj, jag hittade en bit aidaväv och sydde några A:n för övnings skull.
På handdukarna ska det ju förstås stå Å.
På fjällsemestern, när jag kände för en lugn dag blev det den högst upp till höger. Nu har jag ju köpt fler handdukar och när jag bad om råd på Facebook har jag fått förslag på de flesta, inte de minsta och inte den längst ner till höger men de andra. Så nu får jag väl försöka bestämma mig själv eller så får jag väl köpa fler handdukar. Roligt att brodera är det i vilket fall.
Sen blir det nog plattsöm, bara jag får tag på blått moulinegarn.

3 kommentarer:

anybody sa...

Snälla du som både kan och har tålamod. Börja med Gerillabroderi!!

Du kan få 3 st av mig som jag gärna hade broderat själv om jag haft tid;

"Byråkrati, en felfri metod att omvandla energi till ingenting."

"Karlslok = impotens."

"Katt - ett gående ego med päls."

SNÄLLA!!! :-)

Barbro Li sa...

Broderi är den bästa avkoppling man kan tänka sig. Man hinner tänka egna tankare eller lyssna till Epstein i P1 och glädjas år hennes klokheter.
Gerillabroderi som anybody talar om har jag inte testat. Ska kolla!

epsilon sa...

Anybody - gerillabroderi okänt för mig men nu har jag googlat. Får väl se när jag törs lämna det avbildande stadiet och gå över till eget skapande.
BarbroLi - jag lyssnar gärna på Lotta Bromee också när solen värmer på altanen och korsstygnen växer fram. Epstein är också bra, säger ju ofta det oväntade.