onsdag 18 april 2012

Så mycket beröm.

Jag fick så mycket beröm idag så jag blev nästan generad. Tandhygienisten var såå nöjd med mig. Här har vi en noggrann tandborstare sa hon. Det var nästan så jag rodnade. För särskilt noga är jag inte. Visst borstar jag tänderna men kan mycket väl slarva. Flaskborstarna som man ska köra mellan tänderna är jag periodare på.
Ingen tandfickor utom vid jacketkronan och den har inte blivit sämre, tvärtom bättre.
Lite orolig var jag ju när jag nu skulle iväg för det var ett tag sen sist. Förra våren fick jag lämna återbud pga mitt gipsade ben och sen har det varit vård av sjukt  barn för den rara hygienisten. Men allt var strålande bra, inte ens tandsten att skrapa.
Maken, som är väldigt noga både borstning  och flaskborstar har nog redan lagt en jordenruntresa för två på sina tänder. Där är det tandlossning, karies, omfattande reparationer med många specialistbesök som följd
och inte blir han bättre trots att han verkligen gör allt han blir rådd att göra.
Egentligen borde jag berättat om mitt slarv men man törs ju inte vad som helst. Jag vill ju gärna få beröm även nästa gång.

5 kommentarer:

Barbro Li sa...

Bra med bra tänder! Generna antagligen. Bådar gott för kommande generationer. Fast det funkar väl 50/50 förstås! Vi håller tummarna!

Signe sa...

Detta är ett experiment. Jag svarar med annan identitet.

PO66 sa...

Visst är det en härlig känsla när man lämnar tandläkare/tandhygienist och vet att nu dröjer det ett år till nästa besök!

Lennart sa...

Jag behöver bli bättre med tandtråden. Försöker att göra det varje dag men det råkar bara bli 2 eller 3 dagar i veckan. Det har min tandläkare noterat men han säger att det är inte så farligt för jag har så bra tänder.

epsilon sa...

BarbroLi - visst är det bra så egentligen borde jag ju talat om att jag är en slarvmaja men att det är så bra ändå
PO66 - man känner sig ju alltid lite i underläge så nog är det skönt att det dröjer ett tag igen.
Lennart - visst har vi tur som kan slarva lite utan att det gör nåt.