söndag 15 juli 2012

Födelsedag

Idag fyller jag år. Igen! Det går allt bra fort mellan gångerna nu för tiden. Och vad önskar man sig?
 Att barnen kommer hem en sväng, vackert väder, margaretatårta, att man kan sitta ute och äta. Nån annan önskelista är svår att få till. Kanske ett par nya grytlappar så jag kan slänga de gamla.
Ett nytt kök i stället för originalet från 68 eller en ny bil är ju inget man direkt får så där bara på en ganska ojämn födelsedag.
Men det ser lovande ut för dagen, barnen med respektive dyker upp, tvillingsystern och svågern kommer också  och som grädde på moset så kommer ju lille Ivar. Det finns blåbärsmuffins och solroskaka, favorittårtan är beställd och solen skiner.

5 kommentarer:

Maggan sa...

Grattis, grattis! Önskar dig en skön och trevlig födelsedag!!

PO66 sa...

Grattis på födelsedagen!

Anonym sa...

Varje tillfälle som ges att göra det lite festligt skall man ta väl hand om - ojämn födelsedag eller inte. Grattis!
Irene

Lennart sa...

Jag säger grattis fast jag är lite sen. Mitt kök är lite äldre än ditt tror jag, huset är byggt -51 eller -54, minns inte riktigt. Allt är i original, kyl/frys och spis är från 90-talet. Om jag frågar min granntant får jag rätt år direkt, hon har bott där sen huset var nytt.

Cici sa...

Det kan väl aldrig bli försent med ett grattis? Hoppas att dagen blev precis som du önskade och att du fick de där grytlapparna. Då kanske resten av köket förnyas så småningom.