lördag 14 mars 2020

Vi ställer in

Det var ju inte så att vi trodde att det skulle komma fler än 500 pers på föreläsningen nästa vecka. Snarare beror det på att vi befarar att ingen skulle komma. De flesta i vår publik ingår i det man kallar riskgrupp. Så även om det är ett intressant ämne och en trevlig prick som ska prata så tror vi inte att
folk skulle vilja ta sig iväg till hörsalen i Kunskapens hus.
Om han nu kom från Örebro, men inga betalande dök upp  så ville han givetvis ha sitt arvode ändå och det vore ju inte kul för mig som kassör.
Först var nog inte vår tanke att banga ur men så stängde det stiliga Herrgårdshotelle och sen var det
nåt som släktforskarna ställde in .Och när Ramundeboda församling inte tänkte köra sina körövningar och eftermiddagskaféer så kom ju tankarna, om inte ens de törs genomföra sitt program, de som borde ha extra försäkringar uppifrån. Att storloppisen i Hasselfors ställer in beror ju på femhundrastrecket, där brukar det vara knökat med folk. Bion ställer inte in, de städar extra noga och där får man ofta sin egen bänkrad, åtminstone på de filmer jag går på, vilka inte brukar vara de värsta kioskvältarna direkt.
Vi kanske är lite fega, vi riskpersoner men vi planerar för en ny föreläsningsserie till hösten, vi småhamstrar lite och hostar behärskat i armvecket. Hur det blir framöver kan vi ju inte ha en aning om men vi vill hänga med in i framtiden.

Inga kommentarer: