onsdag 13 oktober 2010

Inbrott - igen!

Jaha så var det dags igen för inbrott i logen. Den här gången fanns det tydligen inget intressant att stjäla hos oss. Senast i juni försvann ju de ärvda rostfria bra-att-ha-rören. Men dom lymlarna "lånade" ett spett, bröt sig in hos brukshundklubben och stal deras åkgräsklippare. Eftersom erfarenheter gör en vis så lämnar ju maken aldrig verktyg eller dylikt, igår kväll tog han t.o.m. hem kofoten men spettet, som han kommer att behöva när båtkärran ska ut inför båtupptagningen i helgen, det lämnade han kvar.
Man undrar ju vad det är för typer som håller på med sånt - och vad gör de med stöldgodset? Men det finns väl tydligen tillräckligt många som är beredda att köpa stöldgods. Hur många gräsklippare som hundklubben har blivit av med det har jag tappat räkningen på för länge sen. Blir ju så arg för att inte uttrycka sig grövre, hoppas att deras tungor svartnar när de ljuger om var klipparen kommer ifrån.

3 kommentarer:

Cici sa...

Vad hopplöst det är när man inte får ha sakerna ifred. Vi har bott där vi bor nu i tolv år, tror jag och vi har inte ens satt ett lås i förrådsdörren och garagedörrarna vet jag inte om vi har några nycklar till överhuvudtaget. Det är praktiskt när någon av grannarna behöver låna något eller vi behöver låna av grannarna. Aldrig har någon obehörig gått in.
Så ska det vara överallt om jag fick bestämma.

Maggan sa...

Så tråkigt! Hörde på en kafferast att en dam som varit till Ullared för en vecka sedan kom hem till sitt hus och upptäckte att det varit inbrott. Alla hennes kläder hade blivit stulna! Har aldrig tidigare hört något sådant! Hon hade berättat på FaceBook att hon skulle åka bort, det var nog ett misstag,

epsilon sa...

Cici - håller med så borde det vara överallt. Men gräsklipparen hittades av polisen. Stod på en stulen kärra vid riksvägen.
Maggan - men kära nån -alla kläder. Inte så smart att annonsera på Facebook.