lördag 2 april 2011

Inte läge att klaga

Nu har jag varit ute utan kryckorna. Det var en pärs kan jag säga. Så nu sitter jag med foten i högläge och den gör ganska ont. Men man hinner en hel del på en timme i vårt lilla samhälle. Apoteket - alvedon, Systembolaget -italienskt både rött och vitt och lite prat med en väninna som jobbar där. Mathildas - lite nytt av underklädstyp. Där träffade jag B som suttit i rullstol sen hon var 15. Inte läge att gnälla över sex veckor i gips då.Ica - bara det som inte var med på listan när maken handlade i torsdags. Trädgårn, vår fina blomsteraffär, som är så härlig att gå in i, pärlhyacinter, en vit rosenpelargon och pelargonjord. Hoppas att det hinns med omplantering nu.De stackars övervintrade har inte ens fått vatten förrän nu i dagarna.
Innehavarinnan M, som jag utbytte tips om broddar och spikskor med i januari, har inte slarvat som jag. Tur för både henne och oss. Egna företagare kan väl knappast få bryta benen och vi vill ju gärna kunna köpa blommor på hemmaplan. Sen var det Konditori Promenaden - en semla måste man ju kunna unna sig även om man inte kan gå de tusentals steg som behövs för att "gå bort" den. Men snart kan jag nog....

4 kommentarer:

Cici sa...

Nog har man väl rätt till lite medömkan ibland, och beklaga sig kan man väl få göra. Men gnälla ska man nog passa sig för. Jag tror att man kan få sympatier även från en som är rullstolsburen sedan många år.

Det var fantastiskt att du hann och orkade med så många ärenden som du gjorde. Själv kan jag ta sats i veckor och blir trött nästan direkt jag stiger in i en affär.

PO66 sa...

Grattis till att vara på benen ute igen! Tänk vad mycket du hann med också, och nog kan man känna det som en riktigt belöning för tåligt buret lidande att gå in köpa lite fint under, en riktig lyxkänslehöjare.

Lisette sa...

Skönt för dig! Men visst kan man väl få gnälla liiiite. Annars blir man ju så väldigt mycket "Duktiga Annicka" Och det är kankske inte heller så bra ----för själen!

epsilon sa...

Cici,PO66 och Lisette Tack för goda råd och omtanke. Nu känns allt mycket bättre.