onsdag 11 maj 2011

Finns det vita stödstrumpor?

Finns det vita stödstumpor? Frågan dyker upp eftersom det är så åsktungt och varmt och jag skulle vilja gå klädd i lite ljusare kläder. Det är ju inte så snyggt med svarta strumpor till vita långbyxor. Min sjukgymnast har tämligen strängt tillhålllit mig att använda stödstumpor. Åtminstone på det brutna benet.
Jag har googlat lite och sett att det finns beiga och ljusbeiga. Det låter ju snyggt. Och de är säkert lika förbövlat varma som de svarta jag redan har.
Nu är det ju bara det vänstra benet som svullnar så om ni ser en vithårig dam med bara en strumpa så behöver det inte vara nån där förvirringen brutit ut totalt.
Det kan vara jag som tycker att det är för varmt och vill att högerbenet ska få lite luft.

7 kommentarer:

anybody sa...

Av en händelse såg jag en annons om stödstrumpor, och eftersom jag visste att Granntanten önskade sig roligare än vad som fanns i handeln så skickade jag över länken.

www.cocoz.se

Hon blev glad .. hoppas du också blir det!!

epsilon sa...

Ja, jag blev också glad. Tack för tipset, har redan beställt.

Cici sa...

När jag jobbade använde vi nästan bara vita stödstrumpor på vårdtagarna. Jag tror att dom köptes på apoteket. På den tiden det bara fanns en apotekskedja.

Lisette sa...

Ser att föregående talare redan svarat som jag hade tänkt! Hoppas du snart slipper dem - inte talarna alltså utan stödstrumporna- snart!

epsilon sa...

Hann läsa era goda råd ang stödstrumpor innan Blogger började strula. Så Tack Anybody, Cici och Lisette. Nu kan jag klä mig lite vårigare.

Lennart sa...

Vilken tur att du fick hjälp, jag hade nämligen ingen aning. Jag använder ju bara vanliga svarta herrstrumpor. Så har jag ju inget ben som har varit brutet och måste tas om hand heller.

epsilon sa...

Lennart - bryt inga ben. Det är inte kul, men om så vore så finns det stödstrumpor även för män. Svarta