måndag 13 juni 2011

Hur tänker folk?

Vad är det med folk? Hur tänker de? Idag tog jag med plast, kartong, glas och plåt när jag ändå skulle en vända till sjukgymnasten. Och vad får jag då se vid kontainern för återvinning av FÖRPACKNINGAR av hård och mjuk plast? Jo en dammsugare och en mixerstav. Mycket plast ingår säkert i båda sakerna men förpackningar... knappast och då undrar man ju hur tankarna har gått. Om det gått några tankar alls. Det kanske rent av är så att personen i fråga tycker han varit duktig som inte ställt sina sopor på torget eller i någons port eller trädgård.

4 kommentarer:

Cici sa...

Vi har den utmärkta servicen att två gånger om året kunna ställa ut grovsopor vid vägen och så kommer det bilar och hämtar upp dom. Det kan vara allt utom kemikalier, oljor, färgburkar, lysrör och liknande. Soffor, kylskåp, ja allt annat tar dom med sig. Det borde finnas mer av den servicen så kanske inte folk lämnade så konstiga saker på återvinningsstationerna.

epsilon sa...

Vi har också den utmärkta servicen både vår och höst

Lennart sa...

Ibland brukar jag se allt möjligt bråte ligga slängt mellan igloosarna där jag slänger tidningarna osv. Ett par gånger låg det vanliga soppåsar slängda på marken.

Martina sa...

Mamma undrade samma sak häromdagen, någon hade slängt en påse med plastpåsar i tidningsinsamlingen.