tisdag 22 maj 2012

Han sa att han ville ställa frågor om PRO

Vad ska man tro när han som ringer upp säger att han vill ställa några frågor om PRO? Hur länge har jag varit med, deltar jag i några aktiviteter, vad tycker jag om tidningen, har jag lagt märke till att det ska komma ett utskick i början av juni om lotteriet. För de har ju lyssnat till medlemmarna - vinstchanserna har ökat, man vinner på var fjärde lott. Ungefär där började jag ana ugglor i mossen. Meningen med samtalet var att jag skulle bestämma mig för ett utskick på åtta lotter á 210 kr!
Jag köper aldrig nåt av telenasare och nästan aldrig lotter heller för den delen. och verkligen aldrig av den som försöker ge sig ut för att vara något annat än försäljare.
Antagligen trodde han väl att han hade mig som i en liten ask för han lät inte så glad när han sa att då får jag väl anteckna det då när jag i lite högre tonläge tackade bestämt nej.
Om jag vill köpa nåt så gör jag det men aldrig av lismande telefonförsäljare.

3 kommentarer:

Cici sa...

Bra gjort och rätt åt honom! Bara för att man är PRO:are betyder det inte att man är dum i huvudet.

epsilon sa...

Cici - jag är med i SPF också så nu väntat jag bara på frågor därifrån också!

Barbro Li sa...

Alla dessa telefonförsäljare som ringer från tex Umeå och blir så upprymda av att de "hamnat" i storstan´och vill veta hur vädret är ... Bara för att få sälja Omega 3 eller nå´t annat. NEJ säger jag!